PCE Instruments infračervený teploměr

Kód: 2452477
2 849 Kč 2 355 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)
Možnosti doručení
Bezdotykové a propojené měření teploty v jednom měřicím přístroji
Velký rozsah měření
Vhodný pro použití v potravinářství podle směrnice HACCP
Nastavitelná emisivita (přednastavená pro potraviny)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kombinovaný teploměr HACCP - infračervený - potravinářský teploměr HACCP k bezdotykovému měření teploty potravin, syrových potravin, chladících produktů... nebo ke zjištění teploty v jádře (se sklopným vpichovacím čidlem) / teploměr splňuje standard HACCP. Teploměr nabízí jak pro zpracovatele potravin, tak pro servisní inspektory a inspektory potravin jednoduchý, Efektivní metoda ke zjištění, zda je příslušná teplota potravin v oblastech HACCP. HACCP teploměr PCE-IR 100 umožňuje rychlou a přesnou kontrolu povrchové teploty bez rizika kontaminace a kromě toho umožňuje měření vnitřní teploty potravin. Měřicí přístroj rychle a snadno zajistí první rychlý přehled o teplotě. Buď bezdotykově a tedy bez rizika pro testované produkty, nebo prostřednictvím výklopného vpichovacího čidla také v oblasti jádra. Teploměr tak kombinuje rychlost, komfortní manipulaci a přesnost bezdotykového měření povrchové teploty se vpichovacím teploměrem pro určení teploty jádra. Obzvláště usnadňuje odhad díky signalizaci „bezpečných“ a „nejistých“ teplotních rozsahů pomocí barevných LED pod displejem. To je HACCP v přehledném tvaru. HACCP teploměr PCE-IR 100 je ideálním doplňkem ke stávajícím kontaktním teploměrům. Rychlá indikace pravidel HACCP jsou zavedena a zajišťují konstantní kvalitu produktu při současném dodržení a zabránění hygienickým rizikům. Výrobci si v praxi nemohou dovolit uvádět na trh potraviny, které nebyly vyprodukovány/sledovány podle těchto pravidel. Důležité je kontrola teploty a dodržování teplotní a časové souvislosti, které zajišťují, že výrobky nebudou v žádném okamžiku vystaveny hygienickým rizikům. To je obzvláště důležité, pokud jde o stále delší cesty přepravy surovin a hotových výrobků. Jedním z příslovin je chladicí řetězec. Snížení používání konzervačních látek pro prodloužení trvanlivosti však vyžaduje alternativní metody. Často se jedná o teplotní ošetření, jako je chlazení nebo ohřev. Signály pod displejem jsou nápomocny: Zelená = bezpečná červená = pozor na oblast „pozor“ zahrnuje teplotní rozsah, které by měly být zkazitelné pouze krátce (4-60 °C). Naměřená teplota se zobrazí na displeji.

Tento text byl přeložen strojově.

Vlastnosti:
Bezdotykové a propojené měření teploty v jednom měřicím přístroji
Velký rozsah měření
Vhodný pro použití v potravinářství podle směrnice HACCP
Nastavitelná emisivita (přednastavená pro potraviny)

Obsah balení:
1x HACCP teploměr PCE-IR 100
1x baterie
1x pouzdro pro přenášení
.

Doplňkové parametry

Kategorie: Infračervené teploměry, pyrometry
Hmotnost: 0.167 kg
Kategorie produktu: infračervený teploměr

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: