Fluke Calibration 8808A 240V stolní multimetr, CAT I 1000 V, CAT II 600 V, displej (counts) 200000, 2802385

Kód: 1372803
31 785 Kč 26 269 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Možnosti doručení

CAT I 1000 V, CAT II 600 V
5,5místný displej
Základní přesnost při stejnosměrném napětí 0,015 %
Dvouřádkový displej
Speciální měření ztrátového proudu při stejnosměrném napětí
Funkce pro měření odporu s 2 x 4 vodiči umožňující provádět 4vodičové měření
Šest speciálních tlačítek pro rychlý přístup k nastavení měřicího přístroje
Porovnávání horních a spodních mezních hodnot pro test „dobře/špatně“
Přednastavené napětí 240 V pro napětí sítě v rozsahu 216 - 264 V

Detailní informace

Detailní popis produktu

Všestranný multimetr pro použití ve výrobě, vývoji a servisu.

Digitální multimetr Fluke 8808A nabízí mnoho funkcí. Měření napětí, odporu a proudu probíhá se základní přesností 0,015 % při stejnosměrném napětí. Díky mimořádně jednoduchému ovládání je multimetr vhodný i pro méně kvalifikované pracovníky, protože nejběžnější měření s ním lze provádět velmi jednoduše a rychle.

Šest nastavovacích tlačítek na přední straně přístroje funguje podobně jako tlačítka předvolby rozhlasových stanic u autorádia. Stačí nastavit multimetr na některé z často prováděných měření, stisknout tlačítko Shift a uložit požadovanou konfiguraci stiskem některého z nastavovacích tlačítek (S1 až S6). Pak už vždy postačí stisknout odpovídající tlačítko a přístroj znovu provede uložené měření. Jednodušeji to už nejde!

Díky těmto ovládacím tlačítkům nebudete potřebovat pracovní sešit se složitými pokyny. Už nebudete muset zadávat měřicí funkce, rozsah měření a mezní testovací hodnoty nebo jiné parametry, abyste mohli provést měření.

Prevence chyb ve výrobě
S pomocí 5,5místného multimetru Fluke 8808A lze spolehlivě provádět nejběžnější měření pro moderní aplikace. Při testu funkčnosti nebo kritických měřeních na měřicích bodech můžete zabránit výrobním chybám díky analytické funkci porovnávání limitů (s indikátory „dobře/špatně“). Především pak těm, jejichž výsledky jsou na hraně. Displej modelu 8808A je vybaven integrovanými detektory, které obsluze zřetelně ukazují, zda test proběhl úspěšně nebo ne. Indikátory „dobře/špatně“ umožňují přesné rozhodnutí. Výsledek je buď v rámci limitu, nebo mimo něj.

Zlepšení kvality a efektivity v oblastech kontroly výroby, vývoje a výzkumu nebo servisu
V oblasti kontroly výroby, vývoje, výzkumu i servisu je u stolního multimetru kladen důraz na výkon a flexibilitu. Měření provádění modelem Fluke 8808A obstojí při každé kontrole. Multimetr nabízí řadu měřicích funkcí jako měření napětí, odporu, proudu a frekvence. A to vše s vysokou přesností a rozlišením.

Možnost měřit dva parametry současně
Multimetr Fluke 8808A je vybaven speciálním dvouřádkovým displejem, který umožňuje současně zobrazit dva různé parametry téhož signálu z jedné testovací přípojky. Současné zobrazení dvou souvisejících parametrů (např. napětí a proud) umožňuje rozpoznat stavy, které by jinak mohly zůstat nepovšimnuty. To podstatně usnadňuje testy a diagnostiku.

Měření citlivého ztrátového proudu
Multimetry k měření proudu zpravidla využívají metodu založenou na bočníkovém rezistoru (tzv. shunt). Při tom vznikající zátěžové napětí zvyšuje chybovost při měření slaboproudu. Proto je obtížné, pokud ne dokonce nemožné, měřit ztrátový proud zařízení napájeného z baterie při jeho vypnutí, a totéž platí pro měření slabého proudu u citlivých obvodů. Fluke 8808A je jediný multimetr své třídy, který disponuje nízkoohmovým operačním zesilovačem a napěťovým i proudovým měničem pro odstranění zátěžového napětí, což mu umožňuje provádět měření slaboproudu na citlivých obvodech. Tento speciální režim umožňuje měřit slaboproud s rozlišením až do 100 nA.

Možnost 4vodičového měření jen s 2 vodiči
Patentované konektory s oddělenými přípojkami pro měření odporu s 2 x 4 vodiči umožňují provádět 4vodičové měření jen s 2 vodiči (místo 4). U moderních SMD součástek je vytváření spojení problematickým úkolem. Ještě obtížnější je použití 4vodičového postupu pro přesná nízkoohmová měření. V příslušenství pro měřicí kabely od společnosti Fluke jsou čtyři vodiče sloučeny do dvou dvojic měřicích vodičů. Vytvořit spojení je tak jednodušší. Získáte vynikající přesnost a rozlišení a snadné ovládání jediného páru vodičů.

Software FlukeView® Forms Basic
Software FlukeView Forms zvýší výkon vašich měřicích přístrojů tím, že vám umožní dokumentovat, ukládat a analyzovat jednotlivé naměřené hodnoty či celé série měření a následně z těchto dat vytvářet profesionální dokumenty. S pomocí tohoto softwaru přenesete naměřené hodnoty z měřicího přístroje do PC a použijete ke zobrazení naměřených hodnot v podobě tabulky nebo grafu neměnitelné standardní formuláře. Pokud potřebujete větší výběr formulářů nebo chcete přizpůsobit své formuláře vzhledu softwaru FlukeView® Forms, můžete svůj software pomocí doplňku FVF-UG aktualizovat na verzi FlukeView® Forms 3.0.

Integrovaná kvalita značky Fluke
Značka Fluke je známa po celém světě svými odolnými, spolehlivými a přesnými multimetry. Díky zkušenostem výrobce a jím využívaným konstrukčním normám a procesům zajišťujícím kvalitu obstojí tento multimetr v každé zkoušce svých technických parametrů. Výkon multimetru Fluke dokonce zpravidla převyšuje údaje uvedené v technických parametrech. Společnost Fluke vynakládá veškeré úsilí, aby zajistila přesné, opakovatelné a spolehlivé měření.

Vlastnosti:

CAT I 1000 V, CAT II 600 V
5,5místný displej
Základní přesnost při stejnosměrném napětí 0,015 %
Dvouřádkový displej
Speciální měření ztrátového proudu při stejnosměrném napětí
Funkce pro měření odporu s 2 x 4 vodiči umožňující provádět 4vodičové měření
Šest speciálních tlačítek pro rychlý přístup k nastavení měřicího přístroje
Porovnávání horních a spodních mezních hodnot pro test „dobře/špatně“
Přednastavené napětí 240 V pro napětí sítě v rozsahu 216 - 264 V

Obsah balení:
Testovací kabel TL71 · Napájecí kabel · Příručka pro zprovoznění (v angličtině, francouzštině, němčině, španělštině, italštině, zjednodušené čínštině, japonštině) · CD-ROM s uživatelskou příručkou (v angličtině)

Doplňkové parametry

Kategorie: Multimetry
Hmotnost: 4.062 kg
Rozměry: (d x š x v) 297 x 217 x 88 mm
Měření proudu: AC/DC
Vnější výška: 88 mm
Vnější délka: 297 mm
Vnější šířka: 217 mm
Rozhraní: RS232
Kalibrováno dle: bez certifikátu
Displej (digitální / mechanický): digitální
Kategorie měření: CAT I 1000 V · CAT II 600 V
Typ (výrobce): 8808A 240V
Typ měření: True RMS
Základní přesnost (±): 0.015 %
Displej (counts): 200000
Max. měřená hodnota A/AC: 10 A
Min. měřená hodnota A/AC: 0.0001 mA
Max. měřená hodnota A/DC: 10 A
Min. měřená hodnota A/DC: 0.001 µA
Max. měřená hodnota V/AC: 750 V
Min. měřená hodnota V/AC: 0.001 mV
Max. měřená hodnota V/DC: 1000 V
Min. měřená hodnota V/DC: 0.001 mV
Vnitřní odpor AC: 1 MΩ
Vnitřní odpor DC: 10 MΩ
Rozsah měření frekvence: 20 Hz - 1 MHz
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 100 kHz
Rozsah měření odporu: 0.001 Hz - 500 MΩ
Napájení: 230 V/AC
Měření napětí: AC/DC
Hmotnost produktu: 2.1 kg
Kategorie produktu: stolní multimetr

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: