Fluke Networks DSX-602-PRO INT síť, Telekomunikace , 4956200

Kód: 2187725
354 137 Kč 292 675 Kč bez DPH
Na dotaz
Možnosti doručení
Max. Frekvence: 500 MHz
Doba testování: 10 sekund class EACat 6A; 9 sekund Class E/Cat 6
000 výsledků testu s Plots Cat 6A

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na DSX-602 Cable Analyzer je základním certifikace nástroj pro měděné, Twisted Pair strukturované kabeláže Cat 3 / třída C až Cat 6A / Class EA. Vyznačuje se rychlost a spolehlivost, efektivní a produktivněji. Které gesta uživatelské rozhraní umožňuje váš technikům méně času s vysvětlení obrazovek i více čas s testování v klidu usnout. 500 MHz frekvenční rozsah certifikováno Cat 6A / Class EA kabeláže pro 10gigabitový Ethernet v pouze 10 sekund. Rozšířené diagnostických funkcí lokalizaci závady místo.

Link zboží™ s pomocí cloudové modelů live servisní můžete Zertifizierungsauftrage kdykoli, kdekoli a s každým na každém zařízení.

Tento text byl přeložen strojově.

Specifikace:
Certifikace CAT 6A v 10 sekundách
DSX-602 Cable analyzátor nabízí kompletní řešení, které každý aspekt Zertifizierungsauftrags optimalizováno - od nastavení pomocí testování a diagnostiku až po Berichterstattung na zákazníky. Na DSX-602 vede certifikace testů třídy E/Cat 6 v pouze 9 sekundy a třída EA/Cat 6A 10 vteřin - v plném souladu s průmyslových standardů a s nejvyšší přesností na jejich testování se podíleli ti nejnáročnější hudebníci. Tato neuvěřitelná rychlost znamená, že stovky vlevo do 8 hodin vrstvou testování.

Rychlé odstranění problémů chyb
při spojení selže, identifikovat které DSX-602 HDTDR a HDTDX-algoritmy rychle chybnému místu (vzdálenost od testery přístrojů). Namísto čas tak v klidu usnout, Trial and error korekce - a znovu testovat provádět, aby ověřil, zda je vyřešen problém byl - bílá technik přesně, kde musí být hledání, aby chybné spojení se síťovou konektivitou. I když pouze 2 procent v kabel s certifikací vrstvy auto test není jsou vyrobeny, ušetříte až 2 hodiny provozu denně při certifikací.

Rychle, i když testování
DSX-602 je nejen rychlý způsob pro testování. Systém ProjX™ spravovat které nános požadavky a jejich pokrok od nastavení až pro systém snímání a zajišťuje, že všechny testů při prvním použití podal správně. Které gesta uživatelské rozhraní od Taptive™, světlý barevný displej, paměť a integrované hlasové funkci nošení všechny pro celková produktivita při rutinní práci a zlepšete zároveň pohodlí. Delší výdrž baterie znamená, že můžete s jedinou nabíjení více dosáhnout. To vše summiert, aby vám každý den spoustu času a peněz.

Vlastnosti:
Max. Frekvence: 500 MHz
Doba testování: 10 sekund class EACat 6A; 9 sekund Class E/Cat 6
000 výsledků testu s Plots Cat 6A

Obsah balení:
DSX-602 Cable analyzátor hlavní přístroji a Smart Remote · 2x Cat 6A / Class EA kanálový adaptér · 6" (15 cm) referenční patch kabel RJ45 · 2x Permanent Link adaptér· Brašna USB kabel pro PC komunikace · 2x AC adaptér DSX-602 · První kroky k obsluze

Doplňkové parametry

Kategorie: Testery kabelů
Hmotnost: 5.49 kg
Rozměry: (š x v x h) 133.3 x 279.4 x 66.7 mm
Rozměr, hloubka: 66.7 mm
Vnější výška: 279.4 mm
Vnější šířka: 133.3 mm
Zobrazení: digitální
plocha kabelu: síť · Telekomunikace
Typ (výrobce): DSX-602-PRO INT
Optický ukazatel: Ano
Hmotnost produktu: 1360 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: